måndag 3 januari 2011

Gott Nytt År!

Nu är jul- och nyårshelgerna än en gång över. För min del var de ganska lugna och det var skönt. Före jul blev det ju en hel del pysslande och handarbetande så jag tog en välbehövlig paus under årets sista dagar. Men snart ska jag nog påbörja något litet projekt igen. Vet faktiskt inte riktigt vad det blir. Jag skulle behöva en mössa och söker som bäst efter någon trevlig modell. Sen är det ju alltid roligt att utveckla virkfärdigheterna. Fast å andra sidan skulle jag gärna göra lite luffarslöjd för det är det längesen jag gjort. Jag får helt enkelt vänta på inspirationen och se vad jag gör av den. 


Originalet
På tal om stickning så vill jag passa på att lägga upp en bild på en av julklapparna jag gjorde för några veckor sedan, nämligen en Harry Potter halsduk. Mottagaren, min 7-åriga brorson, måste ha gillat den för häromdagen meddelade han att han kommer att använda den i sommar också. 

Fialisas design

Jag stickade halsduken runt på fyra strumpstickor för jag ville inte att den skulle "rulla sig" i kanterna. På så sätt blev den tjock och skön och väldigt stabil.

Fialisa

2 kommentarer:

  1. Brorsonen var eld och lågor. :)

    SvaraRadera
  2. Hejsan Maria! Vilken ljuvlig blogg!! Jag är din nya stammis. Tänker länka till dig direkt.

    SvaraRadera